Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Студенти от катедра „Администрация и управление” получиха сертификати за участие в проекта „Студентски практики“

 

 

Сертификатите на успешно завършилите студентски практики по проекта на МОН, финансиран по ОП „Развитие на човешките ресурси” бяха връчени на 3 юни 2014 г. На събитието присъстваха студенти от бакалавърските и магистърски програми на катедра „Администрация и управление“, доц. д-р Мария Великова – ръководител на катедрата, академични наставници, г-жа Петя Станчева – представител на фирма „Поликонтакт” ЕООД - работодател по проекта, г-жа Вивиана Панайотова – водещ функционален експерт по проект „Студентски практики”.

 

Виктория Георгиева, студентка в магистърска програма от специалност „Публична администрация” изрази своето удовлетворение от възможността да участва в проекта и от проведената практика във Фестивален и конгресен център - Варна в периода на провеждането на филмовия фестивал „Любовта е лудост”.

 

Антоанета Господинова от специалност „Бизнес администрация и мениджмънт” сподели: „Изключително доволна съм от организационната компетентност, която ни демонстрираха и изграждаха у нас, като част от екипа на фестивала „Любовта е лудост”, от интересното и вълнуващо събитие да участваме в организацията на културно събитие от такъв ранг.

 

Представителят на работодателите г-жа Петя Станчева благодари на всички студенти, участвали в проекта като стажанти във фирма „Поликонтакт” и изрази готовност да подпомага и занапред кариерното развитие на студентите на Варненския свободен университет.by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия