За ВСУ "Черноризец Храбър"

VII-ми Майски фестивал на цветята

Варненският свободен университет „Черноризец Храбър” и „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД Ви канят на традиционния VII-ми Майски фестивал на цветята, който ще се проведе от 21 до 23 май 2014 г.

За седмица най-зеленият български морски курорт „Св. Св. Константин и Елена” отново ще стане домакин на феерия от цветове и флорални експозиции. Откриването на живописния празник ще съвпадне с откриването и на летния туристически сезон 2014, който по традиция се провежда на 21 май – денят на Светите равноапостоли Константин и Елена.

В изложението ще вземат участие водещи фирми в озеленяването и производството на цветя и посадъчен материал, както и такива, които се грижат за уюта в градината във всичките му измерения.

Фестивалът ще продължи три дни на площадката на паркинг „Черноморец ” и ще даде възможност на всички любители на природата и цветната феерия да обогатят своите градини.

На откритата сцена на паркинг „Черноморец” организаторите са предвидили и множество съпътстващи събития, сред които и традиционната празнична програма с участието на Академичния танцов театър на ВСУ „Черноризец Храбър“ (21 май 11:00 часа).

Входът е СВОБОДЕН!by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия