Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Проф. Петър Ангелов с награда "Носител на просвета"

Директорът и художествен ръководител на Академичния танцов театър "Черноризец Храбър" проф. Петър Ангелов е удостоен с наградата „Носител на просвета“.Националното представителство на студентските съвети организира за втора година Национален конкурс „Носители на просвета 2014".Конкурсът цели да събере, покаже и популяризира именно онези положителни събития, идеи, послания и личности в България, свързвани с развитието и по-доброто бъдеще на българската култура, образование и наука.

Наградата на професор Ангелов е в категорията „Те – носителите на просвета 2014" – за личност от българската културна, образователна или научна общност. Заедно с него в тази категория ще бъдат отличени авторът на „Време разделно" акад. Антон Дончев, големият български актьор Стефан Данаилов, певицата Янка Рупкина, проф. дхн Ованес Мекенян, ръководител на „Лаборатория по математична химия" към Университет „Проф. д-р Асен Златаров" и най-младият професор в България проф. д-р Дроздстой Стоянов.

Официалното връчване на наградите се състоя на 20 май 2014 година, от 18:30 часа, на официална церемония в книжарница "Хеликон" – Витоша в София.by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия