Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Ден на кариерата 2018

 

Кариерният център и Студентският съвет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър” организират кариерно изложение „Ден на кариерата 2018”. Събитието ще се проведе на 25 април 2018 г.Официалното откриване е от 10:30 ч. в централното фоайе на университета.

 

 

В рамките на изложението студенти и работодатели ще имат възможност за срещи и обсъждане на конкретни възможности за стаж и работа, както и да проведат дискусии по актуални теми, свързани с професионалната реализация и търсенето на пазара на труда, включително и даване на практически насоки и полезни съвети при кандидатстване за работа и стаж.

 

„Ден на кариерата 2018” във Варненския свободен университет се осъществява в партньорство с JobTiger и с подкрепата на Дирекция „Образование и младежки дейности“ на Община Варна.

 

Регистрация за участие вече направиха над 25 фирми и организации, сред които „Адеко България“, „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“, Фондация  „Заедно в час“, „Явлена Варна“ ООД, „Пътища и мостове“ ЕООД, „Astound Commerce”, iCard и др.


by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия