Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

"БРАНД ИМИДЖ - Близки срещи от третия вид"

 

Майсторскиклас "БРАНД ИМИДЖ - Близки срещи от третия вид" с лектор Поля Александрова се проведе на 3 ноември 2017 г. във Варненския свободен университет. В него взеха участие повече от 50 студенти и представители на различни сфери на бизнеса и обществения живот. Те се запознаха с теми, свързани с „бранд имиджа“ и изграждането успешна марка.

 

 

Поля Александрова има над 20-годишен професионален опит в медиите. Стартира кариерата си през 1993 г. във варненския „Канал Ком“ като радио журналист, след което е част от екипа на изданията към БТА. От 2004 до 2017 г. оглавява редакцията на дамското списание Grazia, като в края на този период съчетава задълженията си на главен редактор с тези на Редакционен директор в Атика Ева Медия Груп, издател още на списанията EVA, Forbes, OK!, Joy, Playboy и Esquire. Заедно с екипа си работи и върху маркетинговата и комуникационна стратегия на компанията.

 

 

В момента Поля Александрова е мениджър "Връзки с обществеността" в Нова Броудкастинг Груп и хоноруван преподавател в магистърската програма „Моден стайлинг“ на Варненския свободен университет.

 

В рамките на проведения майсторски клас тя запозна аудиторията със съвременните похвати за  стимулиране на креативността и въображението, като сподели своя професионален опит. Сред темите на майсторския клас бяха и съпоставянето на различните поколения и техните потребности, начините за възприемане и набиране на информация, както и изграждането на  идентичност и имидж на марката.

 

 

В края на майсторския клас участниците получиха и специални сертификати за обучението си в областта на бранд имиджа.

 

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия