Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Студенти от магистърската програма „Реклама и връзки с обществеността в управлението на бизнеса“ представиха най-новата книга на Ивайло Дамянов

 

„Организиране и провеждане на премиера на културно събитие“ е темата на семинара, който студентите от магистърската програма „Реклама и връзки с обществеността в управлението на бизнеса“ проведоха  в Арт салона на Радио Варна в петък, 13 октомври, 2017 г.

 

Магистрантите от Варненския свободен университет организираха представяне на музикално поетичния рецитал „Колибрий“, поднесен от Ивайло Диманов.

 

Ивайло Диманов е български журналистписател и бард. Автор е на стихосбирките „Площад Гарибалди“ 1989 г, „Допълнение към Закона за защита на цветните сънища“ 2002 г, „Добър вечер, г-жо Тъга!“ 2008 г, „Ешафод“ 2011 г, „Всички клоуни отиват в Рая“ 2013 г, и „Бермудският двуъгълник“ 2015 г. Автор е и на сборниците с разкази „Шлиферът на Леонардо“ 2006 г. и „Килър с 24 диоптъра късогледство“ 2010 г, както и на „Не стреляйте по Мелпомена“ 2009 г. – сборник с театрална критика. Негови стихове са превеждани на английски, френски, немски, италиански, руски и турски. „Колибрий“  е името на най-новата му стихосбирка.

 

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия