За ВСУ "Черноризец Храбър"

В памет на доц. д-р Христо Гиневски

 

 

С дълбока скръб научихме за внезапната кончина на нашия колега и приятел доц. д-р Христо Гиневски – дългогодишен преподавател по стопанска история, езикова култура и краезнание във филиала на Варненския свободен университет в Смолян, председател на Съюза на историците в Смолян, председателят на Народно читалище „Кирил Маджаров” и на областния съюз на читалищата в Смолянско, главният мотор и неуморен организатор в издаването на сп. „Родопи“.

 

Ръководството и Настоятелството на Варненския свободен университет "Черноризец Храбър", колегите от Филиал Смолян, преподавателите, студентите и служителите се разделят с човека и учения, отдал своята мъдрост и любов на младите хора. Разделяме се с човека - еталон за родолюбие и морал, с приятел и много скъп на сърцата ни човек.

 

В този тъжен ден поднасяме нашите искрени съболезнования за загубата на един високо ценен професионалист и добър човек! Печални от тъжната новина, ние се присъединяваме към скръбта и непрежалимата загуба на членовете на семейството

на доц. д-р Христо Гиневски. 

 

„Духовното оръжие е непобедимо“, казваше той и неговият светъл дух остава завинаги сред нас!

 

Нека бъде светла паметта му! 

 

Дълбок поклон!

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия