Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Абсолвентите от випуск 2016 на Филиал Смолян на Варненския свободен университет получиха дипломите си на тържествена церемония

 

 

Абсолвентите от випуск 2016 на Филиал Смолян на Варненския свободен университет получиха дипломите си на тържествена церемония на 7 май.

 

 

Събитието уважиха евродепутатът г-н Владимир Уручев, народните представители д-р Даниела Дариткова, г-жа Дора Янкова, г-н Хайри Садъков, вр.и.д. областен управител на Смолянска област инж. Момчил Караиванов, вицепрезидентът на Варненския свободен университет г-н Яни Янев, кметове и заместник-кметове от региона, директори и служители на държавни институции и граждани.

 

 

Събитието беше открито с фолклорни песни и танци в изпълнение на местни таланти.

 

 

Поздравителни слова отправиха всички официални гости от сцената на препълнената аула „България” в сградата на висшето училище.

 

 

Директорът на филиала в Смолян д-р Анелия Пържанова приветства гостите и пожела на абсолвентите да носят винаги духа на знанието и да оползотворят наученото в университета. „Да инвестираш в човека, да обучаваш и да получаваш удовлетворение, да градиш мостове и характери си остава запазената марка на филиала в Смолян. Нека професионализмът и почтеното поведение съпътстват вашата бъдеща професионална реализация. Във всичко добро, с което се захванете, може да разчитате отново на нашата подкрепа.”, сподели тя.

 

 

Вицепрезидентът на  ВСУ „Черноризец Храбър” г-н Яни Янев изказа благодарности, от свое име и от името на президента проф. д.ик.н. Анна Недялкова и целия академичен състав, към ръководството и преподавателите в местния филиал, към представителите на местната и държавната власт в региона, благодарение, на които университетът изпълнява успешно своята образователна мисия в Смолян. Той пожела успех на абсолвентите от випуск 2016.

 

Инж. Момчил Караиванов се обърна към абсолвентите с думите: „Българите имаме огромната чест, огромната привилегия да не се налага да търсим упование в измислени герои. Всеки един, когато разрови пепелта на бащиното огнище, там може да намери упованието да продължи да работи за своя род и своята родина.”

 

 

Евродепутатът Владимир Уручев и инж.Момчил Караиванов връчиха тържествено дипломите на отличниците от Випуск 2016.

 

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия