Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

За четвърта поредна година Архитектурният факултет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ се включи в Българската строителна седмица.

 

 

Събитието е една от най-представителните изложби за отрасъла, която предлага възможност на фирмите от строителния бранш да покажат актуалните си продукти и решения. Участието на фирми производители или вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограма и врати, химически продукти, топло- и хидроизолации спомага за тяхното бъдещо развитие и утвърждаването им на българския и европейския пазар.

 

 

Посетителите на последното издание на Българска строителна седмица бяха над 8500. Те имаха възможност да разгледат продуктите на над 165 представени на изложението фирми. Във форума участваха и професионални гимназии по архитектура, строителство и геодезия в страната. Със собствени щандове се представиха компании от Германия, Полша, Румъния, Русия, Гърция, Испания, Украйна, Унгария, Люксембург. В изложението се включиха с колективно участие и фирми от Турция.

 

 

 

На специален щанд Архитектурният факултет на Варненския свободен университет представи възможностите за обучение в бакалавърски, магистърски и докторски програми в професионално направление „Архитектура, строителство и геодезия“.

Много голяма част от изложителите определиха като успешно участието си, над 70% от фирмите потвърдиха, че ще бъдат тук и през следващата година.

Българската строителна седмица  е форум, на който се дискутират актуални за строителния бранш въпроси и се демонстрират иновативни продукти, услуги и технологии и затова изложението събира на едно място строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти.

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия