Защита на данните
За ВСУ "Черноризец Храбър"

Отборът на катедра „Строителство на сгради и съоръжения“ с отличие от конкурса на фирма „Комфорт“ ООД

По покана на строителна компания „Комфорт“ ООД за трета поредна година студенти от катедра „Строителство на сгради и съоръжения“ участваха в Деня на отворените врати, организиран по случай празник на строителя.

 

 

В събитието участваха студенти от Варненския свободен университет и Икономическия университет, обучаващи се в специалности, свързани със строителния бранш.

 

 

Тази година инициативата включваше посещение на строителния обект „Варна уейв“ и конкурс за решаване на казус от строителната практика.

 

 

Отборът на ВСУ „Черноризец Храбър“ в състав: инж. Светлин Томов – студент в новата магистърска програма „Строителен инженеринг“ и трима третокурсници от специалност „Строителство на сгради и съоръжения“, бе отличен с награда на журито, в състава на което участваха представители на фирма „Комфорт“.

 

 

Отличното представяне на студентите доказва за пореден път високото ниво на теоретична и практическа подготовка, която получават в рамките на обучението си във Варненския свободен университет.

 

Партньорството с фирми от строителния бранш е един от основните приоритети на катедра „Строителство на сгради и съоръжения“ в стремежа да подготвя високо квалифицирани кадри в областта на строителството.

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия