За ВСУ "Черноризец Храбър"

Зрелостниците от Професионалната гимназия по строителство получиха дипломите си на тържествена церемония във Варненския свободен университет

Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ бе домакин на тържественото връчване на дипломите на зрелостниците от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия  „Васил Левски“.

 

 

На сцената в Източния парк на ВСУ „Черноризец Храбър“ се проведе тържествената церемония по връчване на дипломите. Официални гости на събитието бяха заместник-ректорът по международна дейност, проекти и технологично развитие на Варненския свободен университет  проф. д-р Теодора Бакърджиева, ръководителят на катедра „Строителство на сгради и съоръжения“ към Архитектурния факултет доц. д-р инж. Милена Кичекова и инж. Руси Русев - представител на Камарата на строителите в България, възпитаник на катедра „Строителство на сгради и съоръжения“.

 

 

Заместник-ректорът проф. д-р Теодора Бакърджиеваприветства випускниците на гимназията и връчи поздравителен адрес от името на Президента на университета на Жаклин Ангелова Ангелова от 12 а клас, лауреат на стипендиантската програма „Аз ще уча и ще успея в България“. През учебната 2016/2017 г. Жаклин ще продължи образованието си като стипендиантка на Варненския свободен университет в специалност „Архитектура“.

 

 

Отличниците на випуска получиха своите дипломи от заместник-ректорапроф. д-р Теодора Бакърджиева. Награди за изявени ученици бяха раздадени от Камарата на строителите в България и от фирма „Пробел".

 

Видео:

   

 

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия