За ВСУ "Черноризец Храбър"

ИЗЛОЖБА „Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ – духовен център с бъдеще“

Фестивалният и конгресен център във Варна е домакин на  експозицията „Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ – духовен център с бъдеще“. В нея са включени 12 пана с фотографии  от фонда на  Университета.

Фотографиите и кратките текстове представят вълнуваща образна панорама от четвъртвековната история на университета. В нея създатели и вдъхновители, духовни спътници, студенти, преподаватели и експерти от цял свят се редуват като  фрагмени от модерна мозайка.  Експозицията среща с уважение миналото, настоящето и бъдещето на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. 

Постиженията на студенти и преподаватели, международните партньорства, отличията и образователните инициативи създават не само  изключителния статут и присъствие на университета в световното образователно пространство, но и оформят и правят разпознаваема марката Варненски свободен университет.

Изложбата, която ще бъде открита на 15 април 2016г. /петък/ от 17.30 ч., се посвещава на 25-та годишнина на Университета. Творческият поглед към университетския живот изразява почит и благодарност към всички, за които Варненският свободен университет е кауза и които са готови и занапред да споделят неговите ценности, нови амбиции и творчески търсения.

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия