За ВСУ "Черноризец Храбър"

Студенти от специалност „Мода и мениджмънт в модата“ представиха свои модели на най-големия моден форум Sofia Fashion Week 2016

Сборна колекция на трима студенти от специалност "Мода и мениджмънт в модата" на Варненския свободен университет, беше представена в рамките на най-големия моден форум Sofia Fashion Week 2016.  

През този сезон социална мисия на събитието и на Виктория Груп е подкрепата на млади дизайнери. Студенти по моден дизайн от водещите университети в страната показаха свои дизайнерски творения в третата от петте тематични вечери  на престижната модна сцена.

 

 

На територията на  най-актуалната локация в София - зала EFE Hotel Marinela дефилираха модели с облеклата на възпитаничките на Варненския свободен университет Десислава Филева, Евелина Дойчинова и Михаела Желева.

   

 

Младите варненски дизайнерки показаха общо 18 облекла в три колекции. Михаела Желева се представи с модели от колекцията си "Кристализация", вдъхновена от студената красота на снега, Евелина Дойчинова с "Magic forest", колекция вдъхновена от магията на горската красота, Десислава Филева с "(А)хроматично". Представените облекла са създадени като част от учебния процес и са резултат от творческото общуване между студентите и техните преподаватели.

 

 

 

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия