За ВСУ "Черноризец Храбър"

Президентът на Варненския свободен университет проф. д.ик.н. Анна Недялкова с национален златен приз „Човешки ресурси“ 2015 за цялостен научен принос

Поредното заслужено отличие получи президентът на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ проф. д.ик.н Анна Недялкова.

На тържествена церемония на 14 януари 2016 година в Централния дом на архитекта в София тя бе удостоена с Национален златен приз „Човешки ресурси 2015“ за цялостен научен принос.

 

 

Наградата се връчва с решение на редколегията на списание „Човешки ресурси“, управителните съвети на Фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията“ и „Национално сдружение на организациите на социалните услуги“. Списание "Човешки ресурси" и компетентно жури извършват селекцията и избират победителите за отделните категории.

Носители на приза са кметове на общини, мениджъри на фирми, президенти и ректори на университети, директори на домове за социални услуги и др., със завиден принос в управлението и развитието на човешкия капитал на България.

Сред критериите за избор в различните категории са равнището на внедрените иновации в сферата на управлението на човешките ресурси, вложените усилия за повишаване качеството на постигнатите резултати. Целта е чрез наградите да бъдат насърчени добрите практики при управлението и развитието на човешките ресурси и да бъде утвърдено разбирането, че именно хората са най-ценният ресурс във всяка една сфера на дейност.

Плакета и почетния диплом на проф. Недялкова връчи лично доц. д-р Ганчо Попов – председател на Управителните съвети на Фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията“ и „Национално сдружение на организациите на социалните услуги“.

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия