За ВСУ "Черноризец Храбър"

Продължава представянето на Варненския свободен университет в кандидатстудентските борси в цялата страна

Със специален щанд и екип на Центъра за кандидатстудентски прием, преподаватели и студенти  беше представен Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ в кандидатстудентските борси в Пловдив, Велико Търново, Монтана и Добрич. Следващото представяне на университета е на 18-ти и 19-ти март във Варна, на 20-ти и 21-ви март в Бургас, на 23-ти и 24-ти март в Хасково и 25-ти и 26-ти март в Стара Загора.

Кандидат-студентите посетили щанда на университета проявяват интерес към традиционно силните за висшето училище специалности като „Психология“, „Право“, „Архитектура“ и „Информатика и компютърни науки“. Възобновява се интересът към специалността „Строителство на сгради и съоръжения“, която тази година отбелязва своята 20-годишнина. През изминалата година специалността реализира рекордно висок брой на записаните студенти.

Интереса на младите хора предизвиква новият профил на специалността „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ – криминално разузнаване.

Приемът на студенти във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ стартира още в края на миналата година, като до момента са заети близо 1/3 от предвидените за прием в първи курс места.

Следващите кандидатстудентски изпити предстоят в края на месец март. Пълният график за провеждане на кандидат студентските изпити, желаещите могат да открият тук:http://ksp.vfu.bg/bakalavar/izpitni_sesii/

Кандидат-студентите могат да се възползват и от възможността да кандидатстват онлайн като се регистрират наhttp://priem.vfu.bg/.  

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия