За ВСУ "Черноризец Храбър"

14 приемни изпита във Варненския свободен университет през февруари

14 са предвидените кандидатстудентски изпити за прием в бакалавърски програми в периода 21 – 25 февруари 2015 г. Февруарската сесия е отворена за всички кандидат-студенти за 18-те специалности в образователно-квалификационна степен „бакалавър“ (след завършено средно образование), включително и за най-новите сред тях - „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ с профил Криминално разузнаване и "Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство".

 

 

За 21 февруари (събота) са предвидени приемните изпити по Български език и литература, Чужд език, Общ технически тест, Общ природонаучен тест, Тест по информатика, Общообразователен тест и Мотивационно интервю за специалност "Публична администрация и мениджмънт".

На 22 февруари (неделя) ще се проведат приемни изпити по История на България, Математика, Есе на обществено значима тема, Събеседване за специалност "Мода и мениджмънт в модата" и два практически изпита за специалностите „Дизайн“ със специализация Дизайн за архитектурна среда и "Хореография".

Изпитите по рисуване за специалност „Архитектура“ ще се проведат на 23, 24 и 25 февруари 2015 г.  съответно за  перспектива на обемни и плоскостни елементи,  цветна композиция и обемно-пространствена композиция.

Кандидат-студентите могат да се възползват и от възможността да кандидатстват онлайн като се регистрират на http://priem.vfu.bg/.

Пълният график за провеждане на кандидат студентските изпити, желаещите могат да открият тук:http://ksp.vfu.bg/bakalavar/izpitni_sesii/

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия