За ВСУ "Черноризец Храбър"

Творчески вдъхновения на нашите талантливи възпитаници

Четвъртокурсници от специалност „Мода и мениджмънт в модата“ на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ представиха свои модели в специална фотосесия, инспирирана от момичетата на легендарния Джеймс Бонд.

 

Роклите за сесията бяха селектирани от Станимира Янакиева, собственик на концептуално студио за дизайн и мода. Моделите, вдъхновени от момичетата на Бонд, са с подчертана женственост, загатнат сексапил, фееричност и силно изразена елегантност. Материите съчетават шифон, коприна, кожа, дантела, сатен, жоржет и тюл.

 

Събитието бе част от серията от лекции и семинари, представящи  успешни бизнес модели в модата. То бе предшествано от уъркшоп на Станимира Янакиева, в който тя представи пред студентите основните понятия за стил, съчетаване на дрехи, щампи, силуети и материи, правила и характеристики за заснемане на модна фотосесия, комбиниране на готови аутфити с аксесоари, както и съвети за подходящ грим и прическа според модел, локация и цялостна концепция.

 

Ако и вие сте изкушени от стила и модната индустрия, ако Вашата цел е да намерите своята професионална реализация в динамична и творческа среда, изберете специалност "Мода и мениджмънт в модата" във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

 

Възползвайте се и се явете на изпит-събеседване на: 1 или 22 февруари 2015 г., 29 март 2015г., 19 април 2015 г., 16 юни 2015 г., 14 юли 2015 г., 18 август 2015 г.!

 

Заемете своето място в бакалавърската програма за учебната 2015-2016 година.

 

by ВСУ Черноризец Храбър

Галерия