Защита на данните
Студенти

ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА "ДНИ НА ВАРНЕНСКИЯ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ" ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР" ПО РЕГИОНИ"

 

 

 

Инициативата "Дни на Варненския свободен университет по региони", посветена на 25-годишнината на висшето училищепродължавана 23 и 24 февруари 2016 г. в Търговище.

 

В програмата са включени срещи с ученици от средните училища, срещи с възпитаниците на университета от Търговище, с представителите на местната власт, бизнеса и неправителствения сектор и разкриване на Изнесен център за кариерно консултиране и кандидатстудентски прием. Центърът ще работи на 23 и 24 февруари от 14:00 до 18:00 часа в ОНЧ "Напредък" – Търговище.  

 

Инициативата стартира от Силистра на 9 и 10 февруари и ще продължи в Търговище – 23-24 февруари, Русе – 1-2 март, Велико Търново – 8-10 март и Добрич – 14-16 март.

 

Кулминацията на честванията е предвидена за 15 април 2016 г., когато ще бъде даден официален старт на интерактивната платформа SmartFuture с дискусионен форум на тема "Неравенство и образование – глобални тенденции и перспективи", ще бъде открита фотоизложба, посветена на годишнината на университета и ще се проведе грандиозен празничен концерт с участието на звезди от световна величина.


 

Галерия